Skip to content

Lähtö Turkkiin huomenna!

 

 

 

Ihanaa lauantaita kaikille lukijoilleni!

Miss Oulu palkintomatka Turkkiin on nyt todella lähellä. Koko viikko on mennyt töissä ja sen ohella intoillessa tulevaa reissua. Kohteenamme on Alanya ja mikäli säätiedotteisiin on uskomista, saamme nauttia lämmöstä kyllä täysin rinnoin. Kyseinen matka tulee täydelliseen saumaan ja oikeastaan tätä tarvitsen juuri nyt työn täyteläisen kesän jälkeen.  Matkalla on tosiaan tarkoitus kuvauksissa kuvata lisää materiaalia mallikansiooni sekä hieman ottaa myös rennosti. 

Aikaisempaa kokemusta Turkista ei minulta itseltäni löydy joten avoimin mielin olen kyllä reissuun lähdössä. Mukaan reissuun lähtee Suvi ja sain houkuteltua myös ystäväni Essin matkaan. Vaikka matkaan ei yksin tarvitse lähteä, jännittää silti hieman. Pieniä perhosia löytyy tämän neitosen vatsanpohjasta kerrankin mutta intoa sitäkin enemmän. 

Kuvauksiin mukaan saatiin Super Dry- liikkeestä vaatteita ja Ai että odotan innolla jo valmiita kuvia!! Pienet käytännön asiat vielä hoitaa ja pakkailu loppuun niin sitten ollaan valmiita lähtöön. 

Päivitän blogia ainakin kerran reissusta kunhan kuvaukset on saatu purkkiin! Kuvaamme kahtena päivänä materiaalia mallikansiooni eli kiirettä pitää siltä osin! Somea kannattaa reissun ajan seurailla sillä sinne päivittelen kuulumisia varmasti joka päivä!

Ihanaa viikonloppua ja tulevaa viikkoa kaikille! <3

 

-Teija

 

Instagram:

@missoulu

@teija

Kuva: Tuuli Nikki Photgraphy

Yhteistyössä: Lucky Akis full throttle shop , Real Deal