Skip to content

Kuulumisia!

Hei kaikille blogin lukijoille!

Tervetuloa minunkin puolesta seuraamaan Miss Oulu -sivuston blogia jossa pääsette seuraamaan tulevia projekteja myös kulissien takaa! Kesä alkaa olla lopuillaan ja syksy edessä.Tämä syksy onkin erityisen jännä osaltani! Edessä on paljon uusia projekteja ja haasteita!

Aikaa onkin jo kulunut kruunauspäivästä, matkaan on mahtunut paljon kaikkea ihania tapahtumia sekä uusia ihmisiä. Suurin ja itselleni tärkein tapahtuma onkin nyt vasta kuitenkin edessä päin. Oululaisessa Foorum24 paikallislehdessä julkistettiinkin 31.7.2018 hyväntekeväisyysprojektistani, joissa osassa mukana innokkaina ovat perintöprinsessat Emilia ja Ella. Projekti on itselleni hyvin tärkeä ja ollut haaveissani jo pidemmän aikaa. Projekti tosiaan keskittyy vanhus, vammais sekä lapsien puolelle.  Idea on lähtenyt aikanaan jo liikkeelle omassa päässäni ja kruunauspäivän jälkeen tajusin voivani hyödyntää asemaani nyt täydellisesti tähän haaveeseen. Kerroin asiasta Suville, joka innostui ajatuksesta ja siitä tämä koko projekti sitten lähtikin käyntiin. Tottakai halusin myös Emilian ja Ellan kysyä tähän mahtavaan prokkikseen mukaan ja onnekseni heidät mukaan saatiinkin ilman mitään vastustamista. 

Itse hyväntekeväisyys on ollut minulle tärkeää pitkän aikaa jo. Tietenkin tärkeintä hyväntekeväisyydessä itselleni on nähdä, että hyvä mitä tehdään menee juuri heille joille tämä on tarkoitettu, eikä jää matkan varrelle tai osittain vain perille. Olen aikanaan jo tehnytkin tanssiurani aikana hyvää osallistumalla tanssiseurani järjestämään tapahtumaan. Siinä ideana toimi tanssii tähtien kanssa ohjelma, josta muotoiltiin tanssii valtuuston kanssa. Itse lähdin tanssinopettajana tapahtumaan, jossa sain yhden Oulun kaupungin valtuuston jäsenen parikseni. Opetin hänelle 2 tanssia, joihin itse tein koreokrafiat ja tapahtumassa kilpailtiin muita valtuuston jäseniä sekä opettajia vastaan. Koko tapahtuman tuotto meni Oulun Kaupungin sairaalan lastenkliniikalle syöpäosastolle, jonka vuoksi voitto ei itselleni ollut kuitenkaan tärkein vaan itse hyvän tekeminen. 

Vuosi sitten työskentelin vanhuspuolella, jossa minulla oli yksi asiakas jonka luona vierailin joka päivä parin tunnin ajan. Siivoilin ja tein hänelle ruokaa, sekä hoidin muita tärkeitä asioita. Siellä työskennellessäni huomasin kuinka tärkeää vanhuksille olisi jos heillä ois mukanaan lääkärissä tai kaupoilla joku kaveri mukana. Lääkärikäynneillä kun ei koskaan esim uutisia voi etukäteen tietää, onko hyviävai huonoja joten tuki olisi hyvä olla. Aina kun läheiset ei siihen kykene omien töiden ja muiden menojen vuoksi.

Kaikkien näiden tapahtumien ja töiden kautta syntyi vahva ajatus hyväntekeväisyydestä. Projektin kautta toivon muidenkin huomaavan hyväntekeväisyyden tärkeyden. Kaikissa kohteissamme odotan innolla ihmisten kohtaamista ja heidän tarinoitaan. Suurin ilo tulee itselleni kun saa viedä suoraan "kädestä käteen" periaatteella ja nähdä sen ilon heidän kasvoillaan. Kuitenkin ihmisenä haluaa hyväksyä kaikki juuri sellaisena kuin he ovat ja juuri siksi laajensimme projektin näin monelle puolelle.

Kaiken töiden ja näiden projektien keskellä on ollut ihanaa saada pitkästä aikaa viettää lämpimästä kesästä eikä ole tarvinnut haaveilla ulkomaille lähtemisestä. Syyskuussa koittaakin sitten palkintomatka Turkkiin kuvausmatkalle! Siitä tuleekin sitten oma tarinansa! Toivotaan vielä näiden säiden jatkuvan pitkään ja muistakaa tekin nauttia täysin rinnoin! <3

Ihanaa loppukesää toivottaen Teija!

Kuullaan taas pian!

 

Minut löydät somesta:

Instagram: teijjab

Snapchat: tenetane